Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Máziková na klinike krásy: Zmraziť tuk a napichať!

Eva Máziková potrebovala ubrať z bruška a vyplniť vrásky okolo úst. Zobraziť galériu (12)
Eva Máziková potrebovala ubrať z bruška a vyplniť vrásky okolo úst.

BRATISLAVA - Nechala sa vylepšiť! Eva Máziková (61) sa rozhodla, že si dnes príde naživo pozrieť šou Let´s Dance, v ktorej hviezdila minulý rok. A keďže žije v Nemecku, využila pobyt na Slovensku aj na návštevu kliniky krásy. Tam podstúpila tri menšie zákroky. Jedným z nich bola nová metóda odstraňovania tuku, vďaka ktorej sa z nej na chvíľu stala pani Mráziková.

Zdravie a krása! To sú dôvody, pre ktoré Eva Máziková vo štvrtok navštívila prestížnu kliniku estetickej medicíny . Tam jej laserom odstránili malú hrčku na nohe. Potom nasledovali vylepšovacie zákroky. Speváčka sa totiž rozhodla nejakých vecí na svojom tele zbaviť.

Ako prvé padli za obeť vrásky okolo úst a nosa, ktoré ťahajú kútiky pier nadol. A Eva nechcela vyzerať ako smutný klaun, keďže je vždy veselá a plná energie. Populárne zväčšovanie pier sa však nekonalo. „Pani doktorka tvrdí, že ich mám pekné, že to nepotrebujem. Vraj by to vyzeralo neprirodzene a ja jej úplne dôverujem,” povedala nám Máziková.

Prekvapujúcejšie bolo, že blondínka prišla na kliniku Alexandry Novotnej kvôli zoštíhleniu. „Nechám sa zmraziť. Budem Eva Mráziková,” vtipkovala pred zákrokom, ktorý ničí tukové bunky pomocou chladu. Minulý rok sa pritom počas Let´s Dance mohla pýšiť postavičkou v obtiahnutom overale. „Leto, dovolenky,” prezradila nám dôvody svojho mierneho pribratia speváčka.

Tá však nedocestovala na Slovensko len kvôli svojmu zovňajšku. Zaumienila si totiž, že príde do Let´s Dance naživo podporiť Viktora Horjána, ktorý tancuje s Marekom Vránom. Nie každému sa totiž čisto mužský pár pozdáva. A hoci aj Eva Máziková uznáva, že občas to vyzerá čudne a občas smiešne, v princípe proti tomu nič nemá.

Sledujte Topky TV: Eva Máziková o návšteve na klinike krásy.

Mazikova_2

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu