Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Šok pre farmárov: Nový obyvateľ statku... Táto slovenská celebrita!

Na Farmu pribudne k piatim súťažiacim speváčka Eva Máziková. Zobraziť galériu (10)
Na Farmu pribudne k piatim súťažiacim speváčka Eva Máziková. (Zdroj: foto: tv markíza)

BRATISLAVA – Bláznivý hurikán sa blíži! Podarilo sa nám zistiť, že na markizácku Farmu zavíta jedna z najpopulárnejších speváčok sedemdesiatych rokov Eva Máziková (63). K zostávajúcim piatim statkárom tak onedlho prifičí veselá kopa, ktorá na hospodárstve určite zamieša kartami.

Bude zábava? Tvorcovia reality šou Farma sa rozhodli, že si pre súťažiacich opäť pripravia prekvapenie. To má aj tentokrát podobu nového obyvateľa statku. Zistili sme, že medzi päticu finalistov dorazí známa speváčka Eva Máziková. „Potešilo ma pozvanie do tejto súťaže. Som veľmi rada, že môžem prísť podporiť týchto ľudí, ktorých tam už isto ovláda ponorková choroba,“ povedala nám.

Interpretka teda vymení svoje honosné sídlo za bojové podmienky v podobe špiny, ubytovania bez teplej vody a poriadneho jedla. Preto sme sa jej spýtali, ako to plánuje zvládať. „Veď ľudia ešte nedávno v takýchto podmienkach žili, ale aj žijú. Tým patrí môj obdiv a úcta,“ vyjadrila sa speváčka.

Vo včerajšej časti Farmy sa o príchode známej osobnosti dozvedeli aj samotní finalisti. Informácia medzi nimi vyvolala poriadny rozruch. Netušia však, o koho ide. To sa dozvedia až v piatok, kedy príde samotná hudobníčka.

Súdiac podľa toho, čo predvádzala Eva Máziková v markizáckom Let´s Dance, bude rozhodne o kontroverzné momenty postarané. Podľa našich informácií sa však speváčka nezapojí do boja o výhru 50 000 eur. Na statku sa zdrží niekoľko dní a predvedie sa v úlohe gazdinej.

„Predpokladám, že tam bude príjemný kolektív ľudí, s ktorými si budem rozumieť. Aj keď sa trochu obávam, že po tak dlhej dobe tam už vládne ponorková choroba. Ja som však vyzbrojená energiou a myslím si, že keď uvidia, čo všetko mám pre nich pripravené, tak ich to veľmi rýchlo prejde. Taký žúr na farme ešte nezažili!“ zastrája sa Eva.

Tip: Pozriete si Farmu alebo nejaký dobrý film? Vyberte si z ponuky na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu