Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Týranej Kataríne (33) zohavil násilník nos: Dva zákroky a je opäť šťastná!

Zľava: Katarína v roku 2006, kedy mala ešte svoj nos. Na fotografii z 2011 je po niekoľkých zlomeninách nosa. Záber zo súčasnosti je oproti minulému roku výrazným krokom vpred. Zobraziť galériu (14)
Zľava: Katarína v roku 2006, kedy mala ešte svoj nos. Na fotografii z 2011 je po niekoľkých zlomeninách nosa. Záber zo súčasnosti je oproti minulému roku výrazným krokom vpred. (Zdroj: Foto: K.M.)

BRATISLAVA – Končene má dôvod na radosť! Dnes už rozvedená Katarína (33) z Bratislavy si v manželstve prešla peklom. Bitky boli na dennom poriadku, čo sa podpísalo na jej vizáži. Odniesol si to najmä nos, ktorý mala sympatická mamička dvoch detí niekoľkokrát zlomený. Aj po plastickej operácii vyzeral skôr ako uhorka než dýchací orgán. Pôsobilo to odpudivo. Tomu je však najnovšie koniec – tridsiatnička je opäť príťažlivá a sebavedomá.

Katarína musela dlhodobo čeliť útokom, ktorých výsledkom bola poškodená tvár. „Nos som mala zlomený nespočetne veľa krát,“ povedala nám mamička, ktorá trpela nielen fyzicky, ale aj psychicky. Komplikácie s dýchaním boli pre ňu často menším problémom než to, aby sa odhodlala vyjsť na ulicu medzi ľudí.

Množstvo útokov totiž spôsobilo také enormné poškodenie nosnej prepážky, že jej nemalo čo držať špičku nosa. Ten padal a pôsobil neesteticky. Hoci podstúpila plastickú operáciu, zákrok bol bez výraznejšieho výsledku. Šťastie sa však na ňu usmialo, keď sa o jej probléme dozvedela špecialistka na podobné prípady.

„Oslovila ma doktorka Sandra Novotná s tým, že mi pomôže. Dala mi nos dokopy, za čo som jej nesmierne vďačná. Touto cestou by som sa jej chcela ešte raz veľmi pekne poďakovať. Pomohlo mi to aj po stránke sebavedomia, konečne sa cítim dobre,“ uvidela Katarína.

Samotná Novotná tvrdí, že zákrok vôbec nepatril do kategórie náročných chirurgických operácií, hoci to tak vyzerá. Nič sa pri ňom „nerezalo“. „Ide o neinvazívny zákrok. Pacientke som vstrekla kyselinu hylaurónovú do problémových partií. Prípravok má okrem estetického efektu aj regeneračný. Katka podstúpila dovedna dva zákroky. Nos sa jej vďaka nim podarilo zdvihnúť a nepôsobí tak usadlo,“ vysvetlila nám Novotná.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu