Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ďalšia milenka slávneho športovca: Mladú cicu vystriedala táto prsaňa!

Boris Becker Zobraziť galériu (3)
Boris Becker (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Vie si vybrať! Keď sa v médiách prvýkrát objavili správy o tom, že Boris Becker (52) sa rozvádza, hádam každému bolo jasné, že sám dlho nezostane. S bývalou tenisovou hviezdou boli spájané viaceré krásky. Aktuálne sa po jeho boku ukazuje exotická modelka Yoana Montero. Čo poviete, hodí sa k nemu?

Boris Becker je dobre známy nielen milovníkom športu. Zrejme aj preto, že sa o neho celkom rád zaujíma bulvár. Milostný život slávneho tenistu totiž vždy bol pomerne búrlivý. Zdalo sa, že po boku svojej druhej manželky Lily našiel šťastie. Avšak v máji 2018 oznámili svetu, že ich láske je koniec...

V januári tohto roku sme vás na topkách informovali, že Borisovu posteľ zohrieva 32-ročná modelka Layla Powell.  Zdá sa však, že aj tento vzťah je už minulosťou. 

Po boku slávneho športovca sa totiž začala objavovať iná exoticky vyzerajúca kráska. A to rodáčka z Dominikánskej republiky Yoana Montero. Paparazzi ich spolu zvečnili aj pred pár dňami, keď sa vybrali na nákup. 

Boris Becker so svojou aktuálnou milenkou Yoanou Montero.
Zobraziť galériu (3)
Boris Becker so svojou aktuálnou milenkou Yoanou Montero.  (Zdroj: profimedia.sk)

Yoana Montero sa narodila v Dominikánskej republike a ako 14- ročnú ju na pláži oslovili, aby predvádzala pre istú značku vyrábajúcu džínsy. Nasledovali ďalšie modelingové príležitosti a keď mala 16 rokov odišla žiť do Nemecka. Vďaka exotickému vzhľadu bola ako modelka mimoriadne žiadaná. Pôsobí i na televíznych obrazovkách a moderuje rôzne súkromné akcie. Zúčastnila sa aj súťaže krásy a treba dodať, že okrem pekného zovňajšku má aj dobré srdce. Podporuje totiž viaceré charitatívne projekty. 

Galéria: Yoana Montero očarí mnohých mužov. Po svojom boku je momentálne má Boris Becker.

Viac o téme: Boris BeckerYoana Montero
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu