Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slávny Becker trpí ZA MREŽAMI: Jeho láska má NOVÉHO MILENCA... Veď vyzerá ako Borisov dvojník!

Boris a Lilly tvorili sympatický pár. Zobraziť galériu (7)
Boris a Lilly tvorili sympatický pár.

IBIZA - To je ale podoba! Boris Becker (54) a matka jeho syna Amadeusa - Lilly (46) tvorili svojho času priam dokonalý pár. To je však už minulosťou. V roku 2018 ich manželstvo stroskotalo. Dnes je bývalý tenista vo väzení a jeho niekdajšia láska má už po svojom boku nového muža. Povedzte, koho vám pripomína?

Hoci sa dvojica rozišla, Lilly bola Borisovi oporou aj v čase, keď súd rozhodoval o jeho vzatí do väzby. V apríli tohto roka dostal trest vo výške 2,5 roka za to, že pred veriteľmi zatajil veľké aktíva a maril insolvenčné konanie.

A kým bývalý športovec si v londýnskej väznici odpykáva svoj trest, Lilly si plnými dúškami užíva pozitívne zmeny v jej súkromí. Ako informuje nemecký bild.de Lilly zbalila vplyvného hráčskeho agenta z futbalového prostredia - Thorstena Wecka. 

Thorsten, ktorý sa na Beckera dosť podobá, nedávno oslávil 53. narodeniny a dvojica sa podľa medializovaných informácií dala dokopy len nedávno. „Sú to súkromné záležitosti. Nebudem sa k tomu vyjadrovať,” uviedol Thorsten, keď sa ho na vzťah s krásnou Lilly opýtali. 

Lilly Becker sa fotkou s novým mužom pochválila na sociálnej sieti Instagram.
Zobraziť galériu (7)
Lilly Becker sa fotkou s novým mužom pochválila na sociálnej sieti Instagram.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Lilly BeckerBoris Becker
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu