Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Smrť kontroverzného O. J. Simpsona (†76) oživila staré klebety: Bol biologickým otcom jednej z Kardashianok?!

O. J. Simpson a Khloé Kardashian Zobraziť galériu (3)
O. J. Simpson a Khloé Kardashian (Zdroj: SITA a Profimedia )

LAS VEGAS - Krátko na to, ako sa verejnosť dozvedela o smrti športovca a herca O. J. Simpsona (†76), sa na sociálnych sieťach začalo vo veľkom spomínať meno hviezdnej Khloé Kardashian (39). Verejnosť totiž roky špekulovala, že práve on bol jej skutočným otcom. Aká je pravda?

Na topkách sme vás včera informovali, že kontroverzný O. J. Simpson prehral svoj boj so zákernou chorobou. Stalo sa tak zhruba dva mesiace po tom, čo mu lekári diagnostikovali rakovinu prostaty. Smutnú správu oznámila jeho rodina. 

Ako informuje Daily Mail, krátko po zverejnení tejto smutnej správy sa na sociálnej sieti X v trendoch začalo objavovať meno Khloé Kardashian. Prekvapivé tiež je, že pod jej príspevkami jej ľudia začali vo veľkom vyjadrovať úprimnú sústrasť v súvislosti s tým, že jej zomrel otec. 

Napriek tomu, že samotný Simpson viackrát dohady o tom, že je otcom Khloé Kardashian poprel, niektorí jedinci stále veria svojej verzii. „Ktovie, ako je na tom. Musí byť z toho zdrvená,” znie jedna z mnohých reakcií. Kardashianka na nezmyselné kondolencie zatiaľ nereagovala. 

FOTO: Pod príspevkami Khloé Kardasian sa hromadia kondolencie.  

Smrť kontroverzného O. J.
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram)

Khloé je najmladšou z dcér, ktorú mala Kris Jenner s právnikom Robertom Kardashianom. Práve on zastupoval O.J. Simpsona v kontroverznom procese, ktorý sledovala celá Amerika. S Robom mala aj dcéry Kourtney a Kim. Dve mladšie dcéry - Kendall a Kylie porodila Brucovi Jennerovi. 

Viac o téme: Khloé KardashianO. J. Simpson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu