Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

1. česko-slovenská topmodelka ÚPLNE NAHÁ: Oslavuje 59… Bolo to najhoršie a najťažšie desaťročie!

Paulina Porizkova
Paulina Porizkova (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Pavlíne Pořízkovej sa pred rokmi ako prvej žene z bývalého Česko-Slovenska podarilo uspieť vo vodách svetového top modelingu. V utorok oslávila svoje 59. narodeniny a pri tejto príležitosti bilancovala uplynulé desaťročie. Bolo podľa nej najhoršie a najťažšie... Napriek tomu svojich sledovateľov potešila svojou úplne nahou fotkou!

Galéria: Pavlína Pořízková

Pavlína Pořízková v minulosti žala úspechy vo svete top modelingu. V roku 1992 ju dokonca magazín Harper's Bazaar zaradil medzi desať najkrajších žien sveta. Odvtedy uplynulouž 32 rokov a plavovláska stárne s gráciou. Dôkazom sú fotky, ktorými sa pravidelne delí na sociálnej sieti Instagram. 

Jednu zverejnila aj včera - oslavovala totiž 59. narodeniny. A záber potešil najmä mužskú časť jej fanúšikov, slávna Češka je totiž na nej úplne nahá. Posledný rok pred 60-tkou sa Pavlína rozhodla zbilancovať uplynulé desaťročie a podľa jej slov nebolo práve najlepšie. 

„Posledný rok ako päťdesiatnička. Bolo to najhoršie, najťažšie, ale aj osvecujúce desaťročie môjho života. Som hrdá, že som som dosiahla level 59. A budem hrdá na každú úroveň, ktorú si v tejto hre života zahrám,“ napísala k záberu Pořízková, ktorá zrejme narážala na nečakanú smrť exmanžela Rica Ocaska, ktorý zomrel v roku 2019, či svoje zdravotné problémy. 

A odkaz poslala aj všetkým, ktorí by ju chceli poučovať, že v jej veku už nie je vhodné, aby sa ukazovala nahá. Podľa jej slov jej trvalo presne 59 rokov, aby sa cítila tak sebavedomo a bez hanby, ako sa cíti teraz. „Mám 59 a nikdy som sa necítila lepšie vo svojej dobre padnúcej koži,“ dodala.

Viac o téme: Pavlína Pořízková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu