Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ťažko chorá Brenda (52) z Beverly Hills 90210 sa už PRIPRAVUJE na SMRŤ: Začala sa ZBAVOVAŤ vecí!

Shannen Doherty Zobraziť galériu (3)
Shannen Doherty (Zdroj: Instagram S.D.)

LOS ANGELES - Herečka Shannen Doherty (52), ktorá sa preslávila účinkovaním v seriáloch Beverly Hills 90210 a Čarodejnice, už zhruba 10 rokov zvádza boj s rakovinou. Nachádza sa vo 4. štádiu, preto hoci stále bojuje, zostáva realistkou a pripravuje sa na prípadný koniec. Začala sa zbavovať vlastných vecí!

Galéria: Shannen Doherty bojuje s rakovinou

Herečka Shannen Doherty o svojom boji s rakovinou otvorene hovorí. Hoci sa nachádza vo 4. štádiu a je realistkou, stále nestráca nádej. Začiatkom roka tak prezradila, že už naplánovala vlastný pohreb, ktorý bude sviatkom lásky. „Chcem, aby boli moje ostatky zmiešané s ostatkami môjho psa a môjho otca,“ vyjadrila sa vtedy. 

A o pár dní neskôr potešila fanúšikov správou, že nová liečba začala zaberať. „Pre mňa je to ako zázrak. Vtedy som si povedala, že treba pokračovať. Boh sa možno rozhodol, že mi dá na chvíľu vydýchnuť. Niekddy hľadáme zázraky na nesprávnych miestach, aj keď sú priamo pred našimi očami,“ priznala koncom januára Doherty. 

No napriek pozitívnym správam je nohami stále na zemi a ak by sa čokoľvek zvrtlo, chce byť na svoju smrť pripravená. Rozhodla sa to svojim blízkym uľahčiť ako sa len dá a začala so zmenšovaním svojho majetku. „Mojou prioritou je v tejto chvíli moja mama,“ povedala herečka v pondelkovej epizóde podcastu Let's Be Clear. „Viem, že to pre ňu bude ťažké, keď zomriem skôr ako ona.“

„Pretože to pre ňu bude aj tak ťažké, chcem, aby ostatné veci boli čo najjednoduchšie. Nechcem, aby mala kopu vecí, ktoré bude musieť riešiť. Nechcem, aby mala štyri úložné priestory plné nábytku,“ pokračovala herečka. Začala preto prechádzať všetky svoje veci, ktoré rokmi nazbierala, aby vytriedila, čo predá alebo daruje. 

Nedávno si preto urobila výlet na juh do svojho domu v Tennessee, aby si zbalila veci. Rozhodla sa opustiť svoj sen žiť na pozemku a chovať kone. „Takže sme boli v Tennessee a ja som tam balila jedno z miest,“ opísala. „Bolo to naozaj ťažké a naozaj emotívne, pretože do istej miery som mala pocit, že sa vzdávam tohto sna postaviť dom pre seba a dom pre moju mamu a potom rozšíriť stodolu,“ dodala Shannen s tým, že chcela vybudovať útočisko pre kone, ktoré ich majitelia opustili, pretože sú príliš staré.  

„Balila som veci a začala som plakať... Mala som pocit, že sa vzdávam sna a čo to pre mňa znamenalo? Znamenalo to, že sa vzdávam života? Znamenalo to, že som hodila ručník do ringu?“ pokračovala Doherty. Napokon si však uvedomila, že pomáhať koňom môže aj bez spomínaného miesta. Navyše peniaze z predaja zbytočných majetkov môže využiť na zážitky so svojou mamou.

Shannen Doherty s mamou
Zobraziť galériu (3)
Shannen Doherty s mamou  (Zdroj: Instagram S.D.)

Viac o téme: Shannen Doherty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu