Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Brenda z Beverly Hills 90210 naplánovala svoj POHREB: Jej popol majú zmiešať s...

Shannen Doherty Zobraziť galériu (2)
Shannen Doherty (Zdroj: Instagram S.D.)

LOS ANGELES - Nevzdáva sa, ale zároveň ostáva realistkou! Herečka Shannen Doherty (52), ktorá sa preslávila účinkovaním v seriáloch Beverly Hills 90210 a Čarodejnice, už zhruba 10 rokov zvádza boj s rakovinou. V týchto dňoch vo svojom podcaste prehovorila o tom, ako má naplánovaný svoj vlastný pohreb.

„Chcem, aby bol môj pohreb sviatkom lásky,“ aj takto sa na margo tejto témy vyjadrila Shannen Doherty v podcaste Let's Be Clear. Herečka si naplno uvedomuje, že to je morbídne. A hoci sa zákernej chorobe nepoddáva, rozhodla sa, že chce mať svoj pohreb naplánovaný. 

Shannen túži, aby sa smútočného obradu zúčastnili len tí, ktorí ju mali naozaj radi. Falošných jedincov tam podľa vlastných slov nechce. „Je tu veľa takých, o ktorých si myslím, že by sa tam objavili a ja ich tam nechcem. Prídu, pretože je to politicky korektná vec a nechcú vyzerať zle. Čiže ich chcem trochu zbaviť tlaku, a chcem, aby môj pohreb bol oslavou lásky,” uviedla známa umelkyňa. 

Tá počas toho, ako zvádzala najťažší boj svojho života, dostala krutú ranu od svojho dnes už bývalého manžela. Kurt Iswarienko jej totiž v tom čase bol neverný. „Cítila som sa tak veľmi zradená a nemilovaná niekým, s kým som bola 14 rokov a koho som milovala celým srdcom,“ opísala svoju bolesť Shannen. 

Po smrti nechce byť herečka pochovaná, ale túži byť spopolnená. „Chcem, aby boli moje ostatky zmiešané s ostatkami môjho psa a môjho otca,“ uzavrela.  

Brenda z Beverly Hills
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram S.D.)

Viac o téme: Shannen Doherty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu