Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dcéra slávneho speváka dole bez? Škandalózny milenec zverejnil pikantnú FOTO!

Scott Disick a Sofia Richie Zobraziť galériu (12)
Scott Disick a Sofia Richie (Zdroj: Instagram)

MYKONOS - Zabudla si gaťky? Hoci vzťahu sukničkára Scotta Disicka (35) a mladučkej Sofii Richie (19) dával šancu len málokto, zaľúbenci sú spolu už nejaký ten piatok. V uplynulých dňoch si užívali chvíle oddychu na obľúbenom gréckom ostrove, odkiaľ poslali svetu pikantný pozdrav. Nuž, tatko Lionel bude nadšený!

Scott Disick má povesť záletníka, avšak dcéru speváka Lionela Richieho - Sofiu to nijako neodradilo. Dokonca podľa jej vyjadrení a príspevkov na sociálnych sieťach to pôsobí dojmom, že je do trojnásobného otca priam zbláznená.  

Dvojica strieda jednu dovolenkovú destináciu za druhú. V uplynulých dňoch ich bolo možné stretnúť na Mykonose, ktorý učaroval už mnohým celebritám a hviezdam. A tieto hrdličky nie sú výnimkou. Na internete sa pochválili viacerými zábermi, kde ospevujú jeho krásy.  

Mykonos je krásny ostrov. Myslí si to aj Scott Disick.
Zobraziť galériu (12)
Mykonos je krásny ostrov. Myslí si to aj Scott Disick.  (Zdroj: Instagram)

Scott sa však pochválil aj šarmom svojej mladučkej milenky. Na instagrame totiž zverejnil momentku, na ktorej je sexi 19-tka zvečnená zozadu. Dokonca pôsobí dojmom, akoby na sebe mala len podprsenku a spodnú časť tela nahú, prikrytú len kabelkou. Čuduje sa niekto Scottovi, že ho táto kráska očarila? 

Sofia Richie, Scott Disick
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Sofia RichieScitt Disick
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu