Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Vážne chorý herec (62) rozplakal počas BAFTA publikum: Toto urobil prvýkrát po 30-tich rokoch!

Michael J. Fox Zobraziť galériu (2)
Michael J. Fox (Zdroj: Profimedia)

LONDÝN - Jeho príchod dojal úplne všetkých. Počas odovzdávania cien BAFTA sa na pódiu objavil aj Michael J. Fox (62), ktorý dlhé roky bojuje s Parkinsonovou chorobou. Jeho príchod vyvolal obrovské ovácie a mnohí z prítomných neudržali slzy.

Hviezde filmovej série Návrat do budúcnosti diagnostikovali Parkinsonovu chorobu v roku 1991. Svetu o svojich zdravotných problémoch povedal až o 7 rokov neskôr. Odvtedy sa na verejnosti neobjavuje príliš často, avšak počas víkendu urobil výnimku.

Fox dorazil na udeľovanie cien BAFTA, ktoré sa konalo v Londýne. Na pódium totiž prišiel vyhlásiť víťaza v kategórii najlepší film, ktorú vyhral Oppenheimer. Jeho príchod vyvolal v sále obrovské emócie v podobe standing ovation a sĺz niektorých prítomných.

Galéria: MÓDA z odovzdávania cien BAFTA 2024

„V tejto kategórii bolo nominovaných 5 filmov, ktoré majú spoločnú jednu vec. Sú tým najlepším, čo robíme. Je jedno kto a odkiaľ ste, tieto filmy nás dokážu spojiť. Existuje dôvod, prečo sa hovorí, že filmy sú magické. Dokážu vám totiž zmeniť deň, pohľad na veci a niekedy dokonca celý život," uviedol Fox.

Ten sa dorazil v spoločnosti svojej manželky Tracy Pollan, ktorá mu je veľkou oporou. Dvojica si povedala svoje áno ešte v roku 1988. Foxova prítomnosť bola obrovským prekvapením aj kvôli tomu, že sa na odovzdávaní cien BAFTA nezúčastnil viac ako 30 rokov. 

@bbc Michael J. Fox gets a standing ovation for presenting the award for Best Film 👏 ❤️ #BAFTA #iPlayer ♬ original sound - BBC
Viac o téme: BAFTAMichael J. Fox
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu