Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hviezda (70) z Modern Talking plánuje svadbu: Pozrite, akú kočku má v posteli!

Modern Talking Zobraziť galériu (2)
Modern Talking (Zdroj: profimedia.sk)

BERLÍN - Do tretice všetko dobré?! Dieter Bohlen, ktorý sa preslávil pôsobením v úspešnej formácii Modern Talking, má zajtra veľký deň. Oslávi totiž svoje 70. narodeniny. A že to nie je žiaden vek, potvrdzuje aj fakt, že plánuje svadbu.

Keď sa povie Dieter Bohlen, hádam každý si predstaví legendárnu formáciu Modern Talking, ktorej hity sú dobre známe naprieč generáciami. Fešáci už dnes nosia úplne iné účesy a v priebehu rokov pochopiteľne zostarli, ale hudbe sa venujú aj na staré kolená.

Dôkazom je aj špeciálny koncert, na ktorom chce Dieter osláviť svoje životné jubileum - sedemdesiatku. Ako v rozhovore pre Bild.de uviedol, každé narodeniny sú pre neho priam horor. „Celý deň mi zvoní telefón, ľudia mi posielajú smsky a každý čaká odpoveď. Som potom celý deň na telefóne. Ale tento rok to bude inak,” prezradil spevák, ktorý po vystúpení plánuje aj párty. 

Keď už je reč o plánoch... Hviezdny 70-tnik sa chystá oženiť so svojou láskou Carinou Walz (39). Pre neho ide o tretiu svadbu. Dvojica je spolu 18 rokov a spoznali sa v istom klube na Malorke. Spolu majú dcéru Amelie (12) a syna Maximiliána (10).

„Carina a ja sa vezmeme. Už od prvého dňa, čo sme spolu vieme, že chceme byť manželia,” uviedol Dieter s tým, že dátum svadby majú, ale nechcú ho prezradiť. Nuž, nejako sa do tej svadby neponáhľali, čo poviete?!

Hviezda (70) z Modern
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Modern TalkingDieter Bohlen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu