Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Prasklo TAJOMSTVO známeho herca: Románik s hviezdnou speváčkou!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - O tomto vedel málokto! Herečka Tori Spelling (50) svetu v týchto dňoch vyzradila pomerne pikantné tajomstvo. Týka sa jej zosnulého kolegu Luka Perryho (†52). Ten svojho času v tajnosti randil s veľkou speváckou hviezdou - Madonnou.

Tori Spelling toto odhalenie urobila v rámci podcastu 90210MG, kde spoločne s Jennie Garth spomínali aj na zosnulého kolegu Perryho. „Nikdy nezabudnem na ten moment, keď ma vtiahol do svojej šatne a povedal mi to. Cítila som sa tak dôverne,” povedala k tomu blondínka.

Perry dokonca svojej kolegyni pustil správu, ktorú mu Kráľovná popu nahrala na záznamník. „Povedala som mu, že je tým najviac cool človekom na svete. Jednak pre to, že je Luke Perry a za druhé, lebo ho chce Madonna,” dodala. 

Prasklo TAJOMSTVO známeho herca:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Keď sa jej Jennie spýtala, prečo jej o tom nikdy nepovedala, mala jasnú odpoveď. „Tajili sme to pred tebou. Nemyslím si, že to bolo niečo, čo si v tom čase chcela vedieť,” poznamenala Tori. Či narážala na to, že Garth bola do kolegu zamilovaná aj v realite, nielen pred kamerami, nevedno... 

Prasklo TAJOMSTVO známeho herca:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Fox Network)

Viac o téme: MadonnaLuke Perry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu