Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dcéra Kelly z Beverly Hills 90210 oslávila 17. narodeniny: Rastie z nej NÁDHERNÁ ŽENA!

Jennie Garth Zobraziť galériu (5)
Jennie Garth (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - V šoubiznise by sa určite nestratila! Herečka Jennie Garth (51) mala sladkých 18 rokov, keď začala nakrúcať legendárny seriál Beverly Hills 90210. Svojou krásou vtedy očarila mnohých. Rovnako pôvabné sú ale aj jej tri milované dcéry. Najmladšia z nich oslávila v uplynulých dňoch 17. narodeniny a prominentná mamička sa na sociálnej sieti Instagram pochválila ich spoločnou fotkou.

Slávna herečka Jennie Garth sa v úlohe nevesty ocitla celkovo trikrát. Jej druhým manželom bol herec Peter Facinelli, s ktorým sa v roku 2013 rozišli. Hoci tento vzťah stroskotal, vzišli z neho tri krásne dcéry, z ktorých má herečka nesmiernu radosť. A to Luca (26), Lola (20) a Fiona (17). 

Práve na najmladšiu z nich sa v uplynulých dňoch upriamila značná pozornosť. Slávila totiž svoje narodeniny. Pyšná mama zverejnila pri tej príležitosti ich spoločnú fotku, pod ktorou sa hromadia samé komplimenty a lichôtky. 

„Nemôžem tomu uveriť. Si neskutočná. Si silná, odvážna, láskavá a zvedavá a niekedy aj trochu bláznivá, ale tým najlepším možným spôsobom. Miluješ celým srdcom, tvrdo pracuješ na tom, aby si dosiahla, po čom túžiš,” nešetrila chválami na svoju princeznú Jennie, ktorá zároveň pridala krásne blahoželanie. 

Nie je tajomstvom, že seriálová Kelly sa usiluje vychovať svoje dcéry najlepšie, ako len vie. „Učím ich láske a rešpektu k sebe samým. A aby naplnili svoje svety láskavosťou, silou a všetkým milým,” uviedla v minulosti na margo svojej výchovy slávna herečka. 

Viac o téme: Jennie GarthBeverly Hills 90210
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu