Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sexi kočky z Beverly Hills 90210 sú už päťdesiatničky: Donna celá umelá, Kelly... Aha, aké výstavné prsia!

Hviezdy seriálu Beverly Hills 90210. Zobraziť galériu (12)
Hviezdy seriálu Beverly Hills 90210. (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Všetci starneme. A veru aj hviezdy filmového plátna. Svoje by o tom vedeli hovoriť i Tori Spelling (49) a Jennie Garth (50), ktoré sa preslávili účinkovaním v kultovom seriáli Beverly Hills 90210. Od čias, kedy sa nakrúcal ubehli už roky. Pozrite sa, ako dnes tieto slávne blondínky vyzerajú!

Kamarátky nielen pred kameram! Od čias, keď Tori Spelling a Jennie Garth stvárnili v seriáli Beverly Hills 90210 stredoškoláčky, ubehlo už mnoho rokov. Obe herečky ale zostali pred kamerami aj naďalej aktívne, stali sa z nich matky a ich priateľské puto je stále rovnako silné.  

Dôkazom je aj fakt, že sa v uplynulých dňoch ruka v ruke objavili na podujatí iHeartRadio Music Festival, kde ochotne pózovali prítomným fotografom. Seriálová Donna a jej parťáčka Kelly stavili na outfity čiernej farby a spolu dokonale ladili. Tori nechala vyniknúť svoju peroxidovú hrivu, neprehliadnuteľné boli aj jej mihalnice a nechty. O čosi striedmejšia Jenny pútala pozornosť hlbokým výstrihom, ktorý odhaľoval jej vnady. 

Sexi kočky z Beverly
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Kým Donna a Kelly si pravidelne užívajú červený koberec, seriálová Brenda - ShannenDoherty má úplne iné problémy. Už pár rokov totiž zvádza náročný boj s rakovinou. Veľkou oporou jej sú matka a milovaný manžel. 

Sexi kočky z Beverly
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Instagram S.D.)

Viac o téme: Tori SpellingJennie GarthBeverly Hills 90210
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu