Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Čokoládová kráska na premiére: Vražedný výstrih a... Plechovka PIVA namiesto kabelky!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - V The Culver Theater v Los Angeles sa v utorok konala slávnostná premiéra novinky z dielne Amazon Prime Video's - The Underdoggs. Novinku si do kina prišla vychutnať aj herečka a speváčka Kandi Burruss (47). A okamžite na seba strhla všetky pohľady. Oblečená bola v overale s hriešne hlbokým výstrihom a... Namiesto kabelky držala plechovku piva!

Ns svetovú premiéru novej komédie s názvom The Underdoggs boli pozvaní všetci, čo v šoubiznise niečo znamenajú. Prišiel napríklad raper Snoop Dogg, herec Kal Penn zo Zahulíme, uvidíme, herečka Tika Sumpter z Policajtovho švagora, ale aj herečka a speváčka Kandi Burruss. No a práve ona upútala najviac pozornosti. 

Dôvodom bol outfit, ktorý si na slávnostný večer zvolila. Čokoládová kráska doslova žiarila v sexi červenom overale, ktorý mal hriešne hlboký výstrih. Ten jej končil len kúsok nad pupkom, a tak sa jej mnohí páni nedokázali pozerať do očí. Zaujimavosťou bolo aj to, čo držala v ruke. K výraznému modelu si totiž nezvolila klasickú kabelku, ale... dizajnérsky kúsok, ktorý pripomínal plechovku piva. 

Čokoládová kráska na premiére:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Kandi Burruss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu