Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Obrovský SMÚTOK Snoop Dogga: Náhla SMRŤ brata (†44)... Nedokáže sa cez to preniesť!

Snoop Dogg Zobraziť galériu (9)
Snoop Dogg (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Slávny americký raper Snoop Dogg (52) prežíva obrovský smútok. Vo veku len 44 rokov zomrel jeho mladší brat Bing Washington. Hudobníka smutná správa zasiahla naozaj hlboko a podľa príspevkov na sociálnej sieti je evidentné, že ju nesie ťažko!

Raper Calvin Cordozar Broadus Jr., známy pod menom Snoop Dogg, prežíva jedno z najnáročnejších životných období. Prišiel totiž o svojho o 8 rokov mladšieho brata Binga Worthingtona. Ako informuje portál PageSix, príčina jeho náhleho skonu nie je známa, no bude vypracovaná toxikologická a pitevná správa. 

Worthington a Snoop Dogg si boli veľmi blízki. Neboli len bratmi, ale aj spolupracovníkmi. Mladší brat bol raperovym tour manažérom, pomáhal mu s vlastnou značkou skateboardov a v roku 2003 ako výkonný producent natočil dokument Bigg Snoop Dogg: Raw 'N Uncut Vol. 1. Okrem toho pomohol zlúčiť Dogg Records s kanadským hip-hopovým labelom Urban Heat Legends. 

Niet divu, že smutná správa rapera skutočne hlboko zasiahla. A podľa príspevkov, ktoré zverejnil za posledných 24 hodín na sociálnej sieti Instagram, smrť svojho brata nesie naozaj ťažko. Zverejnil totiž dokopy 8 príspevkov, v ktorých okrem neho spomína aj babku a mamu, ktorá zomrela v roku 2021. 

 

 

Viac o téme: Snoop Dogg
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu