Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

MEGA VÝSTRIH známej krásky: Fíííha! Končil až pod pupkom

Jourdan Dunn Zobraziť galériu (2)
Jourdan Dunn (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Na odvážne kreácie je zvyknutá! Keďže sa Jourdan Dunn (33) živí ako modelka, s odvážnymi outfitmi nemá problém. V uplynulých dňoch sa v spoločnosti objavila v kúsku, na ktorý by veru mnohé ženy nemali odvahu. Veď, pozrite!

Očarujúci úsmev, pekná tvár a telo hodné obdivu! To je kombinácia, ktorá britskej modelke Jordan Dunn priniesla veľkú popularitu a množstvo lukratívnych kšeftov. Kráska sa môže napríklad pochváliť tým, že v roku 2008 bola prvou černošskou modelkou, ktorá predvádzala na módnej šou značky Prada za viac ako desať rokov.

Galéria: JOURDAN DUNN

Keď mala modelka len 19 rokov priviedla na svet svoj synčeka, ktorému dala meno Riley. Zaujímavosťou je, že na módnych prehliadkach sa objavovala aj s tehotenským bruškom. Prestávku si dala až v 6. mesiaci tehotenstva. Po pôrode sa do práce vrátila pomerne rýchlo. 

V roku 2020 sa kráska zasnúbila s raperom menom Dion Hamilton. Svoj sexepíl však neváha predviesť ani iným mužom. Potvrdila to aj v uplynulých dňoch, keď sa vybrala na párty nahodená v overale s mega výstrihom. Ten odhaľoval nielen obliny jej pŕs, ale dokonca aj pupok. 

Jourdan Dunn
Zobraziť galériu (2)
Jourdan Dunn  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Jourdan Dunn
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu