Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

OBAVY o slávneho Jamieho Olivera (48): Zdravotné problémy... Dokázal stáť LEN 40 sekúnd!

Jamie Oliver
Jamie Oliver (Zdroj: SITA/AP/Arthur Mola/Invision)

LONDÝN - Slávny britský šéfkuchár Jamie Oliver sa pasuje s nepríjemnými zdravotnými problémami. Za posledné štyri roky mal totiž tri vysunuté platničky. Bolesti boli také obrovské, že nebol schopný stáť na nohách dlhšie ako 40 sekúnd vkuse!

Hviezdny šéfkuchár Jamie Oliver prežíval v apríli tohto roka výnimočné chvíle. So svojou manželkou Jools a piatimi deťmi odcestoval na Maldivy, aby si dvojica po 23. rokoch opäť povedala svoje áno. „Povedať si sľuby druhýkrát znamená niečo viac,“ myslí si Jamie, pre ktorého išlo o romantickú a veľmi peknú chvíľu, ktorú si užil viac ako ktokoľvek iný. 

Aj počas tohto krásneho momentu ho však sužovali nepríjemné zdravotné problémy. Priznal to v rozhovore pre The Sunday Times Magazine. 48-ročný šéfkuchár má totiž posledné 4 roky vážne problémy s platničkami. „Práve sa vraciam k normálnemu cvičeniu, pretože som mal posledné 4 roky 3 vysunuté platničky. Ide o to si to zmanažovať - moja práca mi nedovoľuje nepracovať,“ priznal Jamie.

„Ak s tým prestanem, celé sa to rozpadne. Mal som týždne, kedy som bol schopný stáť len 40 sekúnd vkuse,“ pokračoval Oliver, ktorý sa naučil svoje problémy riešiť s lekárskou pomocou. „Teraz keď sa objavia nejaké bolesti, idem rovno za svojim lekárom a on mi vpichne do chrbta veľkú ihlu,“ dodal známy Brit, ktorý denne vstáva o 4:30 ráno, aby pred prácou ešte stihol tréning. 

Viac o téme: Jamie Oliver
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu