Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slávny Jamie Oliver sa opäť oženil: Nádherná svadba v exotike!

Jamie Oliver s milovanou manželkou. Zobraziť galériu (3)
Jamie Oliver s milovanou manželkou.

MALEDIVY - Hviezdny šéfkuchár Jamie Oliver (47) strávil veľkonočné sviatky ozaj výnimočne. Spoločne so svojou krásnou rodinou zavítali do exotiky, kde sa udial pre nich jeden veľmi výnimočný moment. A to obnova manželských sľubov.

Jamie a jeho manželka Juliette si opäť povedali svoje "áno". Ako slávny šéfkuchár na svojom profile na sociálnej sieti Instagram prezradil, po 23 rokoch manželstva sa rozhodli obnoviť svoj manželský sľub.

Tentokrát to bolo iné nielen v tom, že vo svoj veľký deň pri sebe mali aj milované deti. Ale tiež vďaka tomu, že sa romantický obrad konal na čarovnom a netradičnom mieste - na Maledivách. 

„Bolo to naozaj výnimočné, zábavné a romantické. Slová z obradu dávali väčší zmysel, keď sme už došli tak ďaleko,” povedal okrem iného Jamie, ktorý na Instagram dal aj vybrané fotografie z ich veľkého dňa. 

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

Jamie Oliver a jeho krásna manželka tvoria jeden z najskrajších párov šoubiznisu. Spoznali sa, keď mal slávny šéfkuchár 18 rokov a bol ňou úplne očarený. Osem rokov spolu randili a potom nasledovala svadba. Dvojica má spolu 5 detí - 3 dievčatá a 2 chlapcov.

Viac o téme: Jamie Oliver
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu