Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Afterpárty po Emmy: Partnerka slávneho DJ-a šokovala… TOTO je erotická košieľka!

DJ Diplo Zobraziť galériu (3)
DJ Diplo (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Včera sa v Los Angeles odovzdávali prestížne ceny Emmy, ktoré sú považované za televízne Oscary. Hneď potom sa známe tváre presunuli na afterpárty, ktorú organizoval Netflix v spolupráci s Walt Disney Company. Medzi hosťami nechýbal ani slávny DJ Diplo (45). No viac ako on, pozornosť pútala jeho partnerka. Ehm, to nie sú šaty, ale erotická košieľka!

Býva zvykom, že po veľkých galavečeroch sa v zábave pokračuje aj na afterpárty. Tie často organizujú magazíny či rôzne spoločnosti zvučných mien... Po odovzdávaní cien Emmy si to hviezdy namierili na párty, ktorú usporiadal Netflix v spolupráci s Walt Disney Company. 

Medzi pozvanými bol aj známy DJ Diplo, ktorého meno sa pred časom spájalo s exmanželmi Joeom Jonasom a Sophiou Turner. Jonas vtedy hudobného producenta obviňoval, že im zničil ich tajnú svadbu z roku 2019, pretože zábery z nej vysielal naživo na Instagrame. 

Galéria: FOTOGALÉRIA z odovzdávania Emmy Awards

A pozornosť na seba DJ strhol aj tentokrát. Do spoločnosti totiž priviedol modelku a DJ-ku Nadju Del Hoyo. No a tá bola svojim outfitom doslova stredobodom pozornosti. Na sebe totiž nemala šaty, ale čosi, čo pripomínalo erotickú košieľku. Módny kúsok bol totiž celý priehľadný a bradavky jej prekrývali len dva čierne pásy. Veď pozrite sami! 

Afterpárty po Emmy: Partnerka
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: DJ DiploNadja Del Hoyo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu