Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Známa kráska v BIKINÁCH ohúri každého: Aha, vyzerá FANTASTICKY!

Chantel Jeffries Zobraziť galériu (10)
Chantel Jeffries (Zdroj: SITA)

MIAMI - Odvážne zábery jej vôbec nie sú cudzie. Práve naopak! Americká DJ-ka Chantel Jeffries (29) patrí medzi najpopulárnejšie hudobníčky v USA. A to nie je to jediné, čím dokáže zaujať. Bývalá modelka totiž rada ukazuje svoju perfektnú figúru, čo jej fanúšikovia patrične oceňujú. Najnovšie sa predviedla v odvážnych plavkách na pláži v Miami.

Chantel sa do povedomia ľudí dostala hlavne vďaka vzťahu s kanadským spevákom Justinom Bieberom (28). Odvtedy síce ubehlo pár rokov, ale svetu sa pravidelne pripomína odvážnymi zábermi.

Tými sa bývalá modelka chváli hlavne na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. Tam má viac ako 4,7 milióna sledovateľov, ktorých si získala hlavne vďaka fotkám v odvážnych outfitoch a plavkách, ktoré toho na jej tele viac odhaľujú než zakrývajú.

Po jej boku sa počas rokov vystriadalo viacero partnerov. Okrem spomínaného Justina Biebera to boli basketbalisti Jordan Clarkson a Kyrie Irving, hudobníci Diplo, Travis Scott a Machine Gun Kelly alebo youtuber Logan Paul.

Jej posledným partnerom bol podľa dostupných informácii Andrew Taggart, ktorý je známy vďaka pôsobeniu v skupine The Chainsmokers. Momentálne je však Chantel sama a tento status jej očividne vyhovuje, o čom svedčia aj posledné zábery DJ-ky, na ktorých si plnými dúškami užíva oddych na pláži.

 Chantel Jeffries
Zobraziť galériu (10)
Chantel Jeffries  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Chantel Jeffries
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu