Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

DRSNÝ ODKAZ Camilly princovi Harrymu: Rakovinu otca využil na reklamu!

Kráľovná Camilla Zobraziť galériu (2)
Kráľovná Camilla (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Po zverejnení informácií o rakovine Karola III. si viacerí mysleli, že v kráľovskej rodine dôjde k náprave zlých vzťahov. Napätie medzi princom Harrym (39) a kráľovnou Camillou (76) sa však ešte viac prehĺbilo kvôli jeho ostro sledovanej návšteve, kedy prišiel pozrieť chorého kráľa.

Galéria: Karol III. a Camilla

Pár dní potom, ako Buckinghamský palác zverejnil smutnú správu o zdravotnom stave kráľa, sa ho rozhodol prísť navštíviť jeho syn - princ Harry. Jeho cesta do Veľkej Británie však nedopadla tak, ako si zrejme predstavoval. 

Podľa najnovších informácií z jeho prítomnosti a spôsobov nebola nadšená ani manželka Karola III. - kráľovná Camilla. Tá vraj bola po jeho odchode pobúrená a ako uviedol člen služobníctva, jeho návštevu považuje za lacnú reklamu. 

„Jej výsosť bola po tom, ako Harry priletel z jeho nóbl Kalifornie, poriadne rozzúrená. Prišiel bez súhlasu paláca a nesprával sa vôbec príjemne. Povedali mi, že Camilla bola pobúrená. Počas rokov ju Harry veľakrát urážal a ona sa nevedela dočkať, kedy mu to vráti," povedal pre časopis National Enquirer, ktorý citoval web Radar Online.

„Celú situáciu zvládala v pokoji, ale využitie rakoviny jej manžela na PR o milujúcom synovi, bola posledná kvapka. Po tom, ako sa stretol s otcom, mu povedala, že je hanbou celej rodiny a monarchie. Jasne mu dala najavo, že ho nikto nechce späť," doplnil zdroj.

kráľovná Camilla
Zobraziť galériu (2)
kráľovná Camilla  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Princ HarryKráľovná Camilla
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu