Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Legendárna kapela plánuje VEĽKOLEPÝ NÁVRAT: Fanúšikovia neskrývajú nadšenie!

'N Sync Zobraziť galériu (2)
'N Sync (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Fanúšikovia legendárnej skupiny *NSYNC majú obrovský dôvod na radosť. Jeden z jej členov - Lance Bass totiž naznačil, že spolu so svojimi kolegami plánujú veľkolepý comeback, ktorý by sa mal uskutočniť už čoskoro.

Na prelome tisíročí patrili *NSYNC medzi najznámejšie kapely sveta. Chlapčenská skupina v zložení Justin Timberlake, JC Chasez, Joey Fatone, Lance Bass a Christ Kirkpatrick si získala množstvo fanúšikov a ich hity pozná takmer každý.

V roku 2002 si však dala kapela pauzu ktorá trvá dodnes. Jej členovia sa začali venovať novým projektom, ako bola sólová kariéra v hudbe či herectvo. Počas tohto roka sa však začalo špekulovať o ich veľkom návrate na scénu a dokonca vydali aj novú pieseň.

Najnovšie o ich comebacku prehovoril bývalý člen Lance Bass, ktorý sa o budúcnosti skupiny rozpovedal v online šou Rent Free. Podľa jeho slov majú fanúšikovia obrovský dôvod na radosť.

„Všetci sa o tom bavíme a dúfam, že čoskoro pre vás budeme mať dobré správy," povedal spevák. Presný dátum však nekonkretizoval, aj keď sa ho moderátor pýtal na to, či to môže byť už 1. januára. „Musíte nám dať trocha viac času," doplnil Bass podľa denníku Mirror.

*NSYNC
Zobraziť galériu (2)
*NSYNC  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: 'N SyncNSYNC*NSYNC
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu