Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Prvé vyjadrenie rodiny Matthewa Perryho (†54): Slová plné bolesti!

Matthew Perry
Matthew Perry (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Prežívajú obrovský smútok. Počas včerajšieho dňa sa svet dozvedel smutnú správu o úmrtí amerického herca Matthewa Perryho (†54). S hercom sa už stihlo rozlúčiť množstvo známych osobností a k nešťastiu sa prostredníctvom emotívneho prehlásenia vyjadrila už aj jeho rodina.

Informácia o smrti obľúbeného herca zasiahla všetkých fanúšikov legendárneho seriálu Priatelia. S Perrym sa tak prostredníctvom sociálnych sietí lúčili tisíce ľudí, ktorí si ho budú navždy pamätať ako Chandlera Binga, ktorý svojím humorom vyčaril úsmev väčšine divákov.

Najväčší smútok však momentálne prežívajú jeho priatelia a blízki. K úmrtiu sa pre magazín People vyjadrila už aj jeho rodina, ktorá povedala, že majú zlomené srdcia. Okrem toho sa poďakovali ľuďom, ktorí mu po jeho smrti vzdali hold.

„Z tragickej straty nášho syna a brata sme zlomení. Matthew prinášal tomuto svetu veľa radosti či už ako herec, alebo ako priateľ. Všetci ste pre neho znamenali veľmi veľa a vážime si množstvo lásky, ktoré mu posielate," uviedla smútiaca rodina.

Viac o téme: Matthew Perry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu