Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hviezdy z Priateľov prehovorili o smrti Matthewa Perryho (†54): Ich slová dojali fanúšikov po celom svete!

Priatelia Zobraziť galériu (3)
Priatelia (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Prelomili mlčanie. Fanúšikovia seriálu Priatelia museli čakať na vyjadrenie kolegov Matthewa Perryho (†54) pomerne dlho. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc a David Schwimmer v spoločnom vyhlásení povedali, že sú z jeho smrti zdrvení.

K smrti obľúbeného herca a predstaviteľa Chandlera Binga sa počas posledných dní vyjadrilo množstvo známych ľudí. Fanúšikovia však stále čakali na to, kým svoje pocity opíšu aj jeho kolegovia zo seriálu Priatelia.

Pätica Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc a David Schwimmer však konečne prelomila mlčanie a v spoločnom vyjadrení pre magazín People. Z ich slov sa tlačia slzy do očí každému fanúšikovi Priateľov.

„Z Matthewovej smrti sme zničení. Boli sme oveľa viac než kolegovia. Sme rodina. Je toho veľa, čo by sme chceli povedať, avšak teraz potrebujeme čas na to, aby sme túto obrovskú stratu spracovali. Časom, keď toho budeme schopní, povieme viac. Naše myšlienky smerujú k jeho rodine, priateľom a všetkým, ktorí ho milovali," uviedli herci.

Zľava David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Courteney Cox Arquette, Jennifer Aniston a Matt LeBlanc
Zobraziť galériu (3)
Zľava David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Courteney Cox Arquette, Jennifer Aniston a Matt LeBlanc  (Zdroj: SITA/AP Photo/Reed Saxon, File)

Viac o téme: Matthew PerryPriatelia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu