Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

ŠOKUJÚCE odhalenie: Legendárny Chandler Bing sa priatelil s kanadským premiérom! TOTO ich spájalo

Americký herec Matthew Perry (†54) a premiér Kanady Justin Trudeau (51)
Americký herec Matthew Perry (†54) a premiér Kanady Justin Trudeau (51) (Zdroj: Instagram/mattyperry4, Facebook/Justin Trudeau)

NEW YORK – Len prednedávnom zasiahla celý svet smutná správa. Jeden z najznámejších amerických hercov nás nečakane opustil. Matthew Perry zomrel náhle vo veku 54 rokov. Pre ľudí z celého sveta bol známy ako Chandler Bing z legendárneho seriálu Priatelia. Na sociálnej sieti sa s ním rozlúčil aj starý priateľ, súčasný premiér Kanady Justin Trudeau. Neuveríte, čo týchto dvoch ľudí spájalo.

archívne video

Nela Slováková pod paľbou kritiky: NALOŽILA mŕtvemu Perrymu (†54)… Príspevok potom rýchlo ZMAZALA! (Zdroj: Instagram N.S.)

Smrť amerického herca Matthewa Perryho zasiahla celý svet. Sympatie miliónov ľudí z celého sveta si získal najmä za rolu v legendárnom seriáli Priatelia, kde stvárňoval postavu Chandlera Binga. Perry zomrel náhle a nečakane vo veku 54 rokov. Na sociálnych sieťach sa s ním lúčili kolegovia aj fanúšikovia. Medzi srdečnými odkazmi sa objavilo aj meno súčasného kanadského premiéra Justina Trudeaua. 

Ako informuje Hola!.com, v prípade Trudeaua nešlo len o zdvorilostnú rozlúčku. Premiér Kanady sa lúčil so starým priateľom, s ktorým zažil množstvo skvelých chvíľ. Ako je to ale možné? Perry nikdy nevstúpil do politiky a Trudeau nikdy počas svojho života neúčinkoval v seriáli ani filme. Napriek tomu týchto dvoch ľudí niečo spojovalo. 

Svet je malý

Matthew Perry pochádzal pôvodne z Massachusetts. Keď bol ešte chlapec, jeho rodičia sa rozviedli a s matkou Suzanne sa presťahoval do Otttawy v kanadskej provincii Ontario. Ako píše The Guardian, tam pracovala pre Liberálnu stranu a nakoniec sa stala tlačovou tajomníčkou Pierra Trudeaua (Justinovho otca) v čase, keď bol premiérom. Matthew a Justin chodili na základnú školu Rockcliffe Park, ktorá sa nachádzal v jednej z najbohatších štvrtí Ottawy. Navštevovali ju deti veľvyslancov a známych politikov. 

Premiér dostal výprask  

Postupom času sa ich cesty rozchádzali. Matthew odišiel do Hollywoodu, aby si splnil svoj sen stať sa hercom. Justin sa rozhodol pre pokračovanie v štúdiu a odišiel na University British of Columbia vo Vancouveri. Napriek odlúčeniu boli v kontakte. V roku 2017, počas rozhovoru v relácii Jimmy Kimmel Live, Matthew priznal, že v minulosti to medzi nimi nebolo vždy perfektné.

"Niečo by tu bolo, ale nie som na to vôbec hrdý. Vyhliadli sme si ho (Justina Trudeaua) s kamarátom Chrisom Murrraym, pretože bol v športe naozaj dobrý. No a zbili sme ho. Závideli sme mu. Bolo hrozné pozerať sa na to, čo všetko dokáže. Na druhej strane si myslím, že keď sa cez to všetko preniesol, bol to kľúč, ktorý mu dal silu stať sa premiérom," vyjadril sa Matthew Perry s tým, že nikdy sa Trudeauovi za šikanovanie neospravedlnil. "Hanbil som sa," dodal. 

Odkazy cez sociálne siete 

Na tento rozhovor reagoval s úsmevom aj Trudeaua a dokonca navrhol odvetu s priateľským odkazom na jednu z epizód Priatelia: "Premýšľal som a vieš na čom som prišiel? Kto by nechcel udrieť Chandlera?" na čo Perry reagoval "nie ďakujem, más za sebou celú armádu."

Rozlúčka s priateľom 

Rivalita z detských čias spravila z týchto dvoch mužov dobrých priateľov. V kontakte boli aj dlho po tom, ako začal Matthew účinkovať v seriáli "Priatelia". Premiér Trudeau vyjadril dôležitosť Matthewa Perryho vo svojom živote cez rozlúčkový príspevok na sociálnej sieti X (predtým Twitter).

"Odchod Matthewa Perryho je šokujúci a smutný. Nikdy nezabudnem na to, ako sme sa hrali na školskom dvore. Ľudia z celého sveta nezabudnú na radosť a šťastie, ktoré si im prinášal cez televízne vysielanie. Ďakujem za všetky radostné chvíle, Matthew. Milovali sme ťa a budeš nám chýbať."

Viac o téme: SpojenieúmrtiePriateľstvoŠikanaRivalitaMatthew PerryJustin TrudeauChandler BingŠkolaPremiér Kanady
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu