Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Krásna kadetka (67) z Policajnej akadémie UKÁZALA TELO: Mahoneyho by zbalila aj teraz!

Kim Cattrall
Zobraziť galériu (2)
Kim Cattrall (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Svetovú slávu herečka získala vďaka úplne inej úlohe, no skalní fanúšikovia Policajnej akadémie si ju môžu pamätať aj ako kadetku Karen Thompson z Policajnej akadémie. Reč je o Kim Cattrall, ktorá stvárnila Samanthu v Sexe v meste. Aktuálne má už 67 rokov, no stále je rovnako sexi, ako v spomínaných počinoch... Dôkazom je nová reklama, v ktorej ukázala svoje telo. Pozrite, Mahoneyho by zbalila aj teraz!

Herečka Kim Cattrall je považovaná za sexsymbol najmä vďaka seriálu Sex v meste, v ktorom stvárnila náruživú Samanthu Jones. Ešte pretým sa však objavila aj v inom svetovo úspešnom počine. V komédii Policajná akadémia si zahrala hlavnú ženskú postavu a lásku seržanta Mahoneyho.

No hoci odvtedy uplynulo už 39 rokov, zbalila by ho bez pochýb aj dnes. Plavovláska totiž nafotila novú kampaň na spodnú bielizeň, v ktorej ukázala svoje krivky. A treba povedať, že napriek tomu, že má 67 rokov, stále sa má čím pochváliť. Málokto pri pohľade na ňu by tipoval, že o tri roky oslávi 70. Veď posúďte sami! 

Krásna kadetka (67) z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram/Skims)

Viac o téme: Kim Cattrall
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu