Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Slávny pár šokuje: Kríza v manželstve... Už 7 rokov spolu nežijú!

Will Smith a Jada Pinkett Smith Zobraziť galériu (2)
Will Smith a Jada Pinkett Smith (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Fanúšikovia zostali v poriadnom šoku. Will Smith (55) a Jada Pinkett Smith (52) patria medzi najkrajšie páry šoubiznisu. O to väčšie prekvapenie je pre mnohých vyjadrenie herečky, ktorá v najnovšom rozhovore priznala, že už 7 rokov nežijú v spoločnej domácnosti a netuší, ako bude vyzerať ich budúcnosť.

Herecký pár je spolu už poriadne dlho. Svadbu mali v roku 1997 a o ich láske neboli najmenšie pochybnosti. Dôkazom toho bola aj neslávne známa facka Smitha, ktorá sa ušla moderátorovi Oscarov Chrisovi Rockovi. Ten si robil srandu práve z hercovej manželky a aj po tomto incidente hovorili fanúšikovia o tom, aký je ich vzťah silný.

Slávny pár šokuje: Kríza
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Najnovší rozhovor Pinkett Smith preto mnohých poriadne prekvapil. Herečka totiž magazínu People prezradila, že 7 rokov nebýva so svojím manželom v spoločnej domácnosti. Okrem toho porozprávala aj o tom, prečo nepožiadala o rozvod a prečo sa ich manželstvo ocitlo v takejto kríze.

„Približne v roku 2016 sme boli už zo všetkého unavení. Myslím, že sme sa zasekli v našich predstavách toho, aký by mal byť ten druhý. Dala som však sľub, že neexistuje dôvod, pre ktorý by sme sa rozviedli. Zvládneme úplne všetko. Jednoducho som nebola schopná tento sľub porušiť," povedala herečka.

Zároveň priznala, že dvojica zatiaľ nevyriešila svoju budúcnosť. „Stále sa snažím vyriešiť to, ako budeme pokračovať. Stále k sebe cítime hlbokú lásku a snažím sa prísť na to, čo bude pre nás najlepšie," doplnila Pinkett Smith.

Viac o téme: Will SmithJada Pinkett Smith
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu