Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

O osude ich manželstva je definitívne rozhodnuté: Slávny pár priznal, čo majú v pláne!

Will Smith a Jada Pinkett Smith Zobraziť galériu (2)
Will Smith a Jada Pinkett Smith (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Počas minulého mesiaca šokovala Jada Pinkett Smith (52) verejnosť slovami o manželstve s Willom Smithom (55). Podľa jej slov dvojica už 7 rokov nežije v spoločnej domácnosti, a tak sa špekulovalo o tom, či ich nečaká rozvod. K dohadom sa v najnovšom rozhovore vyjadrila aj samotná herečka.

Herečka šokovala verejnosť v rozhovore, v ktorom priznala, že už viac ako 7 rokov nežije so Smithom v spoločnej domácnosti. Budúcnosť ich manželstva tak bola vo hviezdach a mnohí fanúšikovia sa pýtali, či sa nerozvedú.

Na tieto špekulácie nakoniec odpovedala samotná Pinkett Smith, ktorá absolvovala návštevu v šou jej hereckej kolegyne Drew Barrymore. Reč bola samozrejme aj o jej manželstve a k celej situácii zaujala jednoznačné stanovisku.

Barrymore svoju otázku spojila s memoármi jej hostky, ktoré spoločne propagovali. „Mám pocit, že sa vaše tiene v tejto knihe rozdelili. Podľa tvojich slov to však vyzerá tak, že spolu zostanete navždy," spýtala sa moderátorka. „Zostaneme spolu navždy. Obaja sa o to snažíme," povedala Pinkett Smith.

Herečka tak potvrdila svoje slová zo spomínaného rozhovoru. V tom uviedla, že svojmu mužovi dala sľub, že sa nikdy nenájde dôvod, pre ktorý by sa mala dvojica rozviesť. Aj napriek tomu sa však objavovalo veľa špekulácii o definitívnom konci ich manželstva, ktorým dala zrejme rázny koniec.

Viac o téme: Jada Pinett Smith
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu