Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Pikantné obvinenie Willa Smitha: Asistent ho vraj prichytil pri sexe s týmto kolegom!

Will Smith počas premiéry filmu Emancipation Zobraziť galériu (2)
Will Smith počas premiéry filmu Emancipation (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Počas posledných dní sa internetom začalo šíriť video, v ktorom bývalý asistent hviezdneho herca Willa Smitha (55) tvrdí, že ho pristihol pri sexe s jeho hereckým kolegom Duanom Martinom (58). K celej situácii sa najnovšie vyjadril aj samotný umelec, ktorý tieto reči odmieta.

Len pred nedávnom sa meno Willa Smitha spomínalo po tom, ako jeho manželka Jada Pinkett Smith prezradila, že už viac ako 7 rokov nežijú v spoločnej domácnosti. Okrem toho sa vyjadrila aj k tomu, čo mohlo predchádzať slávnej facke, ktorú strelil Chrisovi Rockovi.

Najnovšie sa jeho meno spomína opäť. O oscarovom hercovi totiž nedávno v podcaste prehovoril muž menom Brother Bilaal, ktorý tvrdí, že bol v minulosti jeho asistentom. V rozhovore okreem iného uviedol, že Smitha v minulosti pristihol v intímnej chvíli s jeho hereckým kolegom Duanom Martinom, s ktorým hral v seriáli The Fresh Prince of Bel-Air.

„Otvoril som dvere na Duanovej šatni a vtedy som videl, ako má sex s Willom," povedal Bilaal. K celej kauze sa nakoniec vyjadril aj samotný Smith, ktorého mediálny tím vydal stanovisko pre magazín TMZ„Celý tento príbeh je vymyslený a je jednoznačne nepravdivý," uviedol hovorca, podľa ktorého zvažuje Smith aj právne kroky.

Viac o téme: Will Smith
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu