Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

TOTO nikto nečakal: Hviezdna herečka sa rozviedla s manželom... Teraz randí SO ŽENOU!

Sophia Bush a bývalým manželom Grantom Hughesom. Zobraziť galériu (2)
Sophia Bush a bývalým manželom Grantom Hughesom. (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Len v auguste obletela svet správa o rozvode známej americkej herečky Sophie Bush (41) a jej manžela Granta Hughesa. Dvojica si povedala zbohom len po 13 mesiacoch manželstva. Pre brunetku išlo už o druhý nevydarený zväzok s mužom... A možno práve preto sa rozhodla to tento raz vyskúšať so ženou!

Len pred dvomi mesiacmi sa na verejnosť dostala správa o rozvode herečky Sophie Bush a jej manžela Granta Hughesa. Dvojica bola vo zväzku len 13 mesiacov... No ešte väčší šok prišiel v týchto dňoch. Svet totiž obletela správa, že známa brunetka má nový vzťah. Nerandí však s ďalším mužom, ale so ženou. 

TOTO nikto nečakal: Hviezdna
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Jej novou priateľkou je vraj hviezda ženského futbalu Ashlyn Harris. Zaujímavosťou pritom je, že aj ona je čerstvo rozídená - 19. septembra podala žiadosť o ukončenie manželstva s kolegyňou z futbalu Ali Krieger. Bývalé partnerky spolu žili dlhých 17 rokov, z toho 4 roky ako manželky. Spoločne vychovávajú dve deti - dvojročnú dcéru Sloane Phillips a 15-mesačného syna Oceana Maevea. 

Hneď po tom, čo táto správa uzrela svetlo sveta, sa objavili špekulácie, že dôvodom ukončenia ich predchádzajúcich vzťahov bola novovznikajúca láska medzi nimi dvomi. Zdroje z ich okolia však tvrdia, že sa dali dokopy až po tom, čo ich manželstvá dávno nefungovali a nikto nebol nikomu neverný. „Po tom, čo boli roky kamarátky a žili v rovnakých spoločenských kruhoch, si len pred pár týždňami vyrazili na prvé rande, na večeru,“ povedal ich kamarát magazínu People

Sophia Bush a bývalým manželom Grantom Hughesom.
Zobraziť galériu (2)
Sophia Bush a bývalým manželom Grantom Hughesom.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Sophia BushAshlyn Harris
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu