Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

MRAZIVÝ ODKAZ zo záhrobia: Alžbeta II. (†96) má veľký strach o deti princa Harryho!

Princ Harry s manželkou Meghan Zobraziť galériu (3)
Princ Harry s manželkou Meghan (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Rodák z Brazílie - Athos Salomé, ktorého mnohí označujú za novodobého Nostradama, prišiel s poriadne šokujúcimi informáciami. Vraj sa spojil so zosnulou britskou kráľovnou a prezradil, čo ju sužuje.

Ako informuje Mirror, Athos Salomé sa už dlhšie venuje paranormálnym javom. Zameriava sa na predpovedanie rôznych prírodných katastrof a už neraz riešil aj britskú kráľovskú rodinu. Aktuálne prišiel so šokujúcim tvrdením, že sa mu podarilo spojiť so zosnulou Alžbetou II., ktorá je už viac ako rok po smrti. 

MRAZIVÝ ODKAZ zo záhrobia:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: instagram.com/sussexroyal.com)

MRAZIVÝ ODKAZ zo záhrobia:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

„Má vážne obavy o budúcnosť detí princa Harryho. Majú jedinečný potenciál pretvoriť monarchiu a nanovo definovať jej históriu,” uviedol na margo toho Salomé. Ako informuje Daily Star, ten už v minulosti vyslovil predpoveď, že Archie a Lilibet budú mať veľký vplyv na spoločenské dianie. Stať sa tak má zhruba o sedem rokov. „Napriek ich nízkemu veku začnú tieto deti predvádzať rozsah svojho vplyvu a v ich životoch nastane nová kapitola,” uvádza tiež novodobý Nostradamus.  Athos Salomé tiež tvrdí, že malá Lilibet má toho dosť spoločného so svojou zosnulou babičkou Lady Dianou. Tá podľa neho tušila, že sa jej smrť blíži. 

Viac o téme: Kráľovská rodinaPrinc HarryAlžbeta II.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu