Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Hviezdny herec sa po správach o rozvode KONEČNE USMIEVA: Môže za to TÁTO ŽENA!

Hugh Jackman
Hugh Jackman (Zdroj: SITA)

NEW YORK - V poslednej dobe bol úsmev na tvári Hugha Jackmana (54) veľmi vzácny. Austrálsky herec totiž prežíva náročné obdobie, pretože jeho manželstvo s herečkou Deborrou-Lee Furness (67) sa po 27 rokoch rozpadlo. Veľkú oporu však našiel u svojej dobrej kamarátky Betty Who (32), vďaka ktorej aspoň na chvíľu zabudol na svoje starosti.

Rozchod austrálskeho herca s manželkou šokoval veľké množstvo fanúšikov. Dvojica totiž patrila medzi najstabilnejšie páry v šoubiznise. Počas minulého mesiaca sa však na povrch dostali správy o tom, že sa rozvádzajú. 

V posledných týždňoch sa v médiách objavilo viacero fotografií, na ktorých pôsobil Jackman poriadne strhane. Viacerí jeho fanúšikovia začali špekulovať o tom, že za to môže práve náročné obdobie, ktorým si prechádza. Teraz sa na sociálnych sieťach objavil záber, ktorý jeho fanúšikov ozaj potešil. Široký úsmev na hercovej tvári má na svedomí jeho dobrá kamarátka - speváčka Betty Who.

Dvojicu spojila láska k divadlu a nedávno sa na Broadwayi predviedla aj Betty, čo si Jackman samozrejme nenechal ujsť. O ich blízkom priateľstve informoval napríklad denník Daily Mail a spoločnú fotku, ktorá vznikla po predstavení, zverejnila samotná umelkyňa na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. Fanúšikovia boli z tohto záberu nadšení a dúfajú, že aj takéto chvíle pomôžu hercovi prekonať rozvod.

Viac o téme: Hugh Jackman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu