Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

BOLESTNÉ PRIZNANIE slávnej modelky: RAKOVINA prsníka!

Carla Bruni Zobraziť galériu (4)
Carla Bruni (Zdroj: SITA)

PARÍŽ - Október je tým mesiacom v roku, kedy sa celosvetovo intenzívne hovorí o prevencii rakoviny prsníka a vyjadruje sa taktiež podpora ženám, ktoré týmto ochorením trpia. Pri tej príležitosti bývalá prvá dáma Francúzska, slávna speváčka a modelka Carla Bruni (55) priznala, že v minulosti tiež zvádzala rovnaký boj o život.

Ako Carla Bruni na svojom profile na sociálnej sieti Instagram prezradila, lekári jej toto zákerné ochorenie diagnostikovali v roku 2019. Práve v tom období bola v značnom strese, pretože jej manžel, bývalý prezident Nicolas Sarkozy, čelil obvineniam z korupcie.

BOLESTNÉ PRIZNANIE slávnej modelky:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TASR/AP)

Slávna brunetka absolvovala zákrok na chirurgii a taktiež rádioterapiu a hormonálnu terapiu. „Mala som ale šťastie. Moja rakovina ešte nebola agresívna. Viete, prečo? No, preto, lebo na to nemala čas,” prezradila okrem iného Carla, ktorej sa pred svetom podarilo utajiť, aký náročný boj zvádza. 

Tiež priznala, že váhala, či toto video s priznaním vôbec zverejní. „Neurobila som to preto, aby som vám poskytla podrobnosti o mojom zdraví. To sa mi hnusí a dlho som váhala, aby som  napokon prehovorila. Mojím cieľom je ale odovzdať jednu zásadnú správu ženám, ktoré ma sledujú. Každý rok choďte na prehliadky a mamografiu. Závisí od toho váš život,” apeluje na ženy krásna modelka. 

Viac o téme: Carla Bruni
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu