Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Obrovské prekvapenie na módnej šou: Keď prišli ONY, ľudia prestali dýchať!

Záver módnej šou Donatelly Versace bol veľkolepý. Zobraziť galériu (8)
Záver módnej šou Donatelly Versace bol veľkolepý. (Zdroj: SITA)

MILÁNO - Všetci boli nadšení! V Miláne prebieha týždeň módy, ktorého súčasťou bola i prezentácia noviniek dizajnérskej značky Versace. Piatková fashion šou sa niesla najmä v duchu akejsi pocty a spomienky na návrhára Gianniho Versaecho, ktorý zomrel pred 20 rokmi. Pri tej príležitosti vznikla na móle situácia, ktorá prítomných príjemne šokovala.

Donatella Versace rada spolupracuje so známymi kráskami. Samozrejmosťou na jej prehliadkach sú aj top manekýnky súčasnosti. Inak tomu nebolo ani počas milánskeho týždňa módy, kde sa v kreáciách predvádzali Kendall Jenner, sestry Bella a Gigi Hadid, či nováčik - Kaia Gerber.  

A hoci mladá krv vyzerala na móle úchvatne, o najväčší rozruch sa postarala pätica dám, ktorá je od nich o desiatky rokov staršia. Reč je o 47- ročnej Claudii Schiffer, jej rovesníčke Naomi Campbell, o rok staršej Helene Christensen, 49-ročnej Carle Bruni a Cindy Crawford, ktorá už má rok po päťdesiatke.   

Ikony modelingu sa v závere šou objavili na móle vo vypasovaných šatách, ktoré prezradili, že dámy ešte rozhodne nepatria do starého železa. Nečudo, že mnohí prítomní pri pohľade na ne zabudli dýchať...

VIDEO: Takto to vyzeralo, keď sa na prehliadkovom móle objavili ikony. 

 

ICONS!!! ⚡️⚡️⚡️

Príspevok, ktorý zdieľa Donatella Versace (@donatella_versace),

Viac o téme: Versace
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu