Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Všetky oči na slávnej topmodelke (49): Prišla v nočnej košeli? Presvitali jej BRADAVKY!

Kate Moss Zobraziť galériu (4)
Kate Moss (Zdroj: Profimedia)

NEW YORK - Kate Moss (49) patrila svojho času k najväčším hviezdam svetového modelingu. Len čo vyšla na prehliadkové mólo, všetky oči boli na nej. A podobný moment nastal aj vo štvrtok na odovzdávaní cien Albie Awards v New Yorku. Postaral sa o to jej odvážny outfit... Presvitali jej totiž bradavky!

 

Vo štvrtok večer sa vo verejnej knižnici v New Yorku konal druhý ročník odovzdávania cien Albie Awards, ktoré udeľuje Clooney foundation For Justice. Ide o nadáciu slávneho herca Georgea Clooneyho a ocenenia putujú osobnostiam, ktoré sa zaslúžili o presadzovanie spravodlivosti. 

Galavečer si nenechalo ujsť mnoho známych osobností. Medzi hosťami nechýbala ani svetová topmodelka Kate Moss. A okamžite strhla pohľady všetkých. Dorazila totiž v bielych šatách značky Piferi, ktoré však na prvý pohľad vyzerali ako nočná košeľa. 

Ľahký kúsok bol totiž kompletne priesvitný. Aby nebola úplne holá, plavovláska si pod neho dala bodyčko v nude farbe. No veľa tým nevyriešila. Obtiahnutá "spodná bielizeň" totiž presvitala tiež... Aha, presvitali jej bradavky!

Všetky oči na slávnej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Kate Moss
Zobraziť galériu (4)
Kate Moss  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Kate Moss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu