Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

George Clooney hostil celebrity: Hviezdy v krásnych róbach a jeho žena... Kráľovná večera!

Slávne krásky sa predviedli v zaujímavých kreáciách. Zobraziť galériu (3)
Slávne krásky sa predviedli v zaujímavých kreáciách. (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Bolo sa na čo pozerať! Herec George Clooney (62) je nielen uznávaný a talentovaný herec. Spoločne s krásnou manželkou Amal sa venujú aj charite a majú spolu nadáciu. Vo štvrtok večer usporiadali prestížny galavečer, na ktorom sa to priam hemžilo clebritami.

Na spomínanom podujatí sa konalo odovzdávanie cien známych pod názvom Albies. Tie sú venované osobnostiam, ktoré sa zaslúžili o presadzovanie spravodlivosti. Išlo o druhý ročník podujatia a z cien sa radovali napríklad konžský gynekológ a obhajca ľudských práv Dr. Denis Mukwege, ukrajinská skupina Truth Hounds, thajská organizácia Thai Lawyers for Human Rights, či novinári Niloofar Hamedi a Elahe Mohammadi. 

George Clooney hostil celebrity:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Okrem ocenených smerovala pozornosť aj k celebritným hosťom. Pozvanie Clooneyovcov prijali napríklad aj modelky Heidi Klum, Kate Moss, či Cindy Crawford, herečky Sofia Vergara, Julianne Moore, Viola Davis, Nina Dobrev a Emily Blunt, či herci Matt Damon a Daniel Craig so svojimi krásnymi polovičkami. 

Galéria: FOTOGALÉRIA z odovzdávania cien Albies

Treba uznať, že hádam každá z prítomných dám si dala na svojom outfite i úprave zovňajšku záležať. Nepochybne najviac však žiarila Clooney krásna manželka Amal, ktorá v bielej róbe vyzerala ako kráľovná večera. 

George Clooney hostil celebrity:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: George ClooneyAmal Clooney
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu