Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Módny ÚLET krásnej modelky: ZABUDLA na nohavice? Prišla LEN vo svetríku!

Adwoa Aboah Zobraziť galériu (2)
Adwoa Aboah (Zdroj: Profimedia)

LONDÝN - Podobne, ako v mnohých kútoch sveta, aj v Londýne sa tento týždeň konal Fashion Week. Uplynulé dni tak boli bohaté na prehliadky tých najzvučnejších mien módneho biznisu a po nich nemohli chýbať ani poriadne afterpárty. Aj včera sa jedna konala... A azda najviac na nej zaujala modelka Adwoa Aboah (31). Prišla bez nohavíc!

V klube George v Londýne sa včera konala afterpárty po módnej prehliadke Vogue World. V Londýne, podobne ako vo zvyšku sveta, sa totiž tento týždeň konal tradičný Fashion Week. Večierok si nenechalo ujsť mnoho známych osobností ako modelky Winnie Harlow, Emily Ratajkowski, Irina Shayk, Cara Delevingne, herec Leonardo DiCaprio či speváčka Rita Ora. 

No najviac pozornosti určite upútala britská modelka Adwoa Aboah. Do spoločnosti totiž prišla v outfite, ktorý pôsobil, ako nedokončený. Akoby pri prípravách na večierok nestíhala a na jednu podstatnú časť svojho oblečenia zabudla. Na sebe mala totiž iba bordový svetrík so žltým kvetom... A dole? Nič. Žiadne nohavice, len nohavičky v rovnakej farbe. Veď pozrite sami!

Módny ÚLET krásnej modelky:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Adwoa Aboah
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu