Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

TRAGICKÁ SMRŤ televízneho ženícha (†36): S autom sa zrútil zo 70-metrového útesu!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: pixabay)

SYDNEY - Radosť rodiny sa zmenila na obrovský žiaľ. Televízna hviezda Charlie Newling, ktorý sa preslávil v austrálskej verzii šou The Bachelorette, sa len pred ôsmimi týždňami tešil z narodenia svojho druhého dieťaťa. V sobotu však pri tragickej dopravnej nehode prišiel o život. Mal len 36 rokov.

Charlie Newling sa dostal do povedomia verejnosti v roku 2018, keď sa objavil v austrálskej verzii reality šou The Bachelorette, kde si hľadal nevestu. Do jednej zo súťažiacich sa napokon zaľúbil, avšak ich vzťah nemal dlhé trvanie.

Charlie Newling
Zobraziť galériu (3)
Charlie Newling  (Zdroj: Channel 10)

Jeho súčasnou priateľkou bola Kristal Taylor, s ktorou chodil od januára roka 2021. V posledných týždňoch prežívali najkrajšie obdobie v ich vzťahu, keďže sa im narodilo ich prvé spoločné dieťa. Pre Newlinga išlo o druhé dieťa, keďže z predchádzajúceho vzťahu má 13-ročného syna. 

Obrovskú radosť v rodine však vystriedala tragédia. Podľa informácii Daily Mail mal totiž Austrálčan v sobotu v okrajovej časti Sydney nehodu, počas ktorej so svojím autom spadol zo 70-metrového útesu. Jeho auto okamžite začalo horieť a miestni obyvatelia privolali pomoc. Avšak záchranári už Newlingovi nevedeli pomôcť.

Charlie Newling
Zobraziť galériu (3)
Charlie Newling  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Charlie Newling
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu