Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Smrť hviezdy seriálu Eufória: Prvé detaily tragédie... Po pohrebe jeho otca mal samovražedné myšlienky!

Angus Cloud
Zobraziť galériu (5)
Angus Cloud (Zdroj: SITA)

OAKLAND - Smrť mladého herca Angusa Clouda (†25), ktorý sa preslávil v seriáli Eufória, šokovala nielen fanúšikov tohto úspešného počinu. Jeho bezvládne telo našla jeho matka, ktorá počas hovoru na tiesňovú linku uviedla, že sa jej syn pravdepodobne predávkoval. Zdroje z okolia rodiny dokonca tvrdia, že v posledných dňoch bojoval so samovražednými myšlienkami.

Počas včerajšieho dňa obletela tento svet správa o nečakanej smrti Angusa Clouda. Americký herec sa preslávil postavou Fezca v seriáli Eufória, avšak v nedávnom období otvorene hovoril o svojom boji s duševným zdravím. 

Obrovskou ranou pre mladého umelca bola smrť jeho otca, ktorý zomrel len pred pár dňami. Odvtedy sa jeho stav zhoršil a Cloud zostal bývať so svojou rodinou v ich dome v Oaklande. Práve tam našla jeho nezvládne telo jeho matka, ktorá okamžite zavolala na tiesňovú linku.

Počas telefonátu podľa informácii TMZ uviedla, že sa jej syn pravdepodobne predávkoval. O hercovi bolo známe, že bojoval aj so závislosťou a jeho život sa nepodarilo zachrániť ani privolaným zdravotníkom, ktorý ho prehlásili za mŕtveho.

Po zverejnení tejto tragickej udalosti sa okamžite začalo špekulovať o tom, čo stálo za smrťou mladého herca. Podľa spomínaného magazínu však zdroj z okolia jeho rodiny priznal, že po tom, ako sa počas minulého týždňa vrátil z Írska, kde pochoval svojho otca, mal samovražedné myšlienky. Jeho žiaľ mu mala pomôcť prekonať práve jeho rodina, ktorá však v priebehu pár dní čelí ďalšej obrovskej tragédii.

Angus Cloud
Zobraziť galériu (5)
Angus Cloud  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Angus Cloud
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu