Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Slávna speváčka prišla o blízku osobu: Hrozivé detaily TRAGÉDIE!

Katharine McPhee Zobraziť galériu (2)
Katharine McPhee (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Z detailov tragickej udalosti behá mráz po chrbte. Pred pár dňami musel manželský pár Katharine McPhee (39) a David Foster (73) predčasne ukončiť svoje turné kvôli rodinnej tragédii. Náhle totiž zomrela opatrovateľka ich syna, ktorá sa podľa najnovších informácií stala obeťou vážnej nehody.

Počas minulého týždňa táto dvojica hudobníkov sklamala svojich fanúšikov vyhlásením na sociálnych sieťach, že musia predčasne ukončiť svoje turné. Ako dôvod pritom uviedli rodinnú tragédiu, o ktorej sa verejnosť postupne dozvedá.

Ako uvádza magazín TMZ, k nehode došlo v autorizovanom servise Toyota. Yadiru Calito, ktorá bola opatrovateľkou syna tejto dvojice, zrazila 84-ročná vodička. Tá si pomýlila brzdu s plynom a svojím autom do nej vrazila.

Okrem Calito šoférka zrazila ďalšie dve osoby. Tie neutrpeli vážne zranenia, avšak opatrovateľka zostala zakliesnená pod kolesami auta. Na miesto tragédie boli okamžite privolaní záchranári, avšak po prevoze do nemocnice žena zomrela.

Celý prípad už vyšetruje polícia, avšak žena zostáva nateraz na slobode. Z celej tragédie zostali v šoku aj McPhee a Foster, ktorí sa okamžite po tragédii presunuli domov do USA, kde ich čakal ich dvojročný syn Rennie.

Katharine McPhee, David Foster
Zobraziť galériu (2)
Katharine McPhee, David Foster  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Katharine McPheeDavid Foster
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu