Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

KRVAVÝ ÚTOK kvôli fotke: Ochrankár hviezd NAPADOL muža... Vystrašená Beckham s dcérou z miesta ušli!

David a Victoria Beckhamovci Zobraziť galériu (3)
David a Victoria Beckhamovci (Zdroj: SITA)

MIAMI - Cez víkend sa v miamskej reštaurácii Gekko, ktorú vlastní raper Bad Bunny (29), zomlel nepríjemný incident. Ochrankár Lionela Messiho (36) napadol jedného z hostí reštaurácie. Vytiahol ho von a rozbil mu nos. Myslel si totiž, že tajne fotí futbalovú hviezdu. Vystrašená Victoria Beckaham (49) s 12-ročnou dcérou Harper z miesta ušli!

O incidente informoval portál Daily Mail, ktorý zverejnil aj video. V podniku práve futbalista Lionel Messi so spoluhráčmi a rodinou Davida Beckhama oslavovali víťazstvo Interu Miami, keď sa ochrankár pustil do jedného z návštevníkov reštaurácie. Ten vraj v podniku oslavoval narodeniny svojej dcéry a rodina si chcela spraviť spoločnú fotku.

Ochrankár však situáciu vyhodnotil tak, že muž tajne fotí Lionela Messiho s jeho manželou Antonelou. Hosťa preto vyhodil z reštaurácie a pred ňou ho vraj fyzicky napadol. Na záberoch vidno, ako má zakrvavenú a pomliaždenú tvár a tiež počuť nejakú ženu, ako hystericky kričí, že ide len o muža, ktorý v podniku oslavuje 21. narodeniny svojej dcéry. 

„Skočil na nás, vykopol ma a bil päsťami do tváre. Len preto, že som sa snažil odfotiť so svojou ženou, nie s Beckhamom alebo Messim. Bola to čisto rodinná záležitosť,“ vyjadril sa napadnutý muž. Na záberoch tiež vidno Victoriu Beckham ako z podniku vystrašene uteká spolu so svojou 12-ročnou Harper k SUV, kde sa s dcérou lúči. 

Victoria na druhý deň po incidente zverejnila na sociálnej sieti Instagram pár fotiek z večera, ku ktorým napísala: „Milujem Miami! Bolo veľa zábavy včera večer!“ napísala k záberom. Zdá sa teda, že ani krvavý incident rodinke a ich futbalovým priateľom večer v podniku neprekazil. 

Viac o téme: Victoria BeckhamLionel MessiBad Bunny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu