Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Úprimná spoveď Victorie Beckham: V detstve ju šikanovali!

Victoria Beckham
Victoria Beckham (Zdroj: SITA)

LONDÝN - V týchto dňoch viacero známych ľudí verejne podporilo Týždeň boja proti šikane. Jednou z nich je aj Victoria Beckham (49), ktorá svojich fanúšikov vyzvala, aby proti nej bojovali. Rovnako priznala, že ju v minulosti zažila na vlastnej koži.

Týždeň boja proti šikane v minulosti podporilo viacero známych ľudí. Tento rok je zrejme najväčšou osobnosťou Victoria Beckham, ktorá na svojom profile na sociálnej sieti Instagram pridala fotku so svojou dcérou Harper.

V príspevku vyjadrila tejto iniciatíve podporu a napísala, čo je tento rok jeho hlavnou myšlienkou. „Počas tohto týždňa je dôležité nezostať ticho, ak je niekto vo vašom okolí sám alebo zažíva šikanu," uviedla Beckham, ktorá doplnila, že svoju dcéru nadovšetko miluje.

Okem toho však prezradila, že v detstve zažila šikanu na vlastnej koži. „Som veľmi pyšná, že som vychovala silnú a starostlivú dcéru. Keď som vyrastala, tak ma v škole dosť šikanovali. Preto veľmi často Harper zdôrazňujem, že je veľmi dôležité byť milý a ozvať sa, keď je niekto šikanovaný. Hlavne vtedy, ak uvidí ďalšie dievča, ktoré je úplne samé, pretože v minulosti to bola jej mama," napísala speváčka.

Viac o téme: Victoria Beckham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu