Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

EMOTÍVNE ODHALENIE o Sandre Bullock a jej mŕtvom mužovi (†57): V tajnosti spečatili svoju lásku!

Sandra Bullock a Bryan Randall Zobraziť galériu (2)
Sandra Bullock a Bryan Randall (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Život herečky Sandry Bullock (59) sa v posledných rokoch radikálne zmenil. Jej partner Bryan Randall (†57) totiž bojoval s ochorením ALS, ktoré sa mu nakoniec stalo osudným. Pre umelkyňu bol jej priateľ životnou láskou, čo mu povedala na tajnom obrade, kde spečatili svoju lásku.

Počas včerajšieho dňa sa svet dozvedel smutnú správu o smrti partnera Sandry Bullock. Tomu pred troma rokmi začala ničiť život ALS. Boj s touto zákernou chorobou prehral 5. augusta, čo potvrdila vo vyhlásení jeho rodina.

O dvojici bolo známe, že nikdy nemali svadbu. Malý obrad, aj keď neoficiálny, však predsa len mali. V roku 2017 zorganizovali na Bahamách stretnutie, kde pozvali svoje rodiny a priateľov a povedali si emotívne sľuby. Bullock navyše povedala Randallovi, že je láskou jej života.

Celú udalosť však robili hlavne pre deti Louisa (13) a Lailu (11), ktoré si Bullock adoptovala. „Chceli tak spečatiť ich lásku a ukázať im, že spolu plánujú zostať navždy. Po obrade začali Louis a Laila volať Bryana otcom," uviedol pre Daily Mail jeden z ich priateľov. Tomuto denníku sa takisto podarilo získať aj video z obradu.

Pre oboch bol mimoriadne náročným hlavne posledný rok. Bullock totiž prerušila svoju kariéru, aby sa mohla naplno venovať svojmu partnerovi. K tomu však rodina nepúšťala ani jeho kamarátov, keďže o jeho stave nevedeli ani oni. Dôvod tohto rozhodnutia sa dozvedeli až vo chvíli, keď rodina potvrdila jeho smrť.

Viac o téme: Sandra BullockBryan Randall
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu