Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Slávny hudobník BOJOVAL 9 DNÍ O ŽIVOT: Krvácanie tepny v pľúcach... Podstúpil 2 operácie!

(Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Americký raper Krayzie Bone (50), ktorý sa preslávil aj ako člen hudobnej skupiny Bone Thugs-n-Harmony, mal v posledných dňoch vážne zdravotné problémy. Kvôli tomu musel podstúpiť dve operácie a fanúšikom dokonca priznal, že 9 dní zvádzal boj o život.

Krayzie Bone sa na začiatku svojej kariéry preslávil ako člen skupiny Bone Thugs-n-Harmony. Okrem toho však úspešne rozvíjal aj svoju sólovú kariéru. Na svojom konte má aj dve ceny Grammy za piesne Crossroads, respektíve Ridin.

Posledné týždne však boli pre tohto umelca poriadne ťažké. Po tom, ako začal vykašliavať krv, bol hospitalizovaný v nemocnici a musel podstúpiť dve operácie. Lekári mu totiž zistili krvácanie tepny v pľúcach a jeho stav bol veľmi vážny.

„Celých 9 dní som bojoval o život. Tento boj som tentokrát vyhral len preto, lebo som vedel, že Boh je na tejto ceste po celý čas so mnou a bojoval za mňa. Nikdy neberte život ako samozrejmosť a užite si ho, pokiaľ môžete. Ďakujem vám všetkým za vaše modlitby. Verte mi, potreboval som každú jednu z nich," napísal umelec na svojom profile na sociálnej sieti Instagram.

To, ako na tom momentálne je a kedy ho prepustia domov z nemocnice, zatiaľ nie je známe. Počas hospitalizácie mu verejne posielalo povzbudzujúce slová množstvo celebrít a športovcov a ako sám tvrdí, práve tie mu v týchto ťažkých časoch veľmi pomohli.

Viac o téme: Krayzie Bone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu