Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Sandra Bullock nezabúda na svoju lásku ani po smrti: Splnila jeho posledné prianie!

Sandra Bullock
Sandra Bullock (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Americká herečka Sandra Bullock (59) sa ešte stále spamätáva zo smrti svojho partnera Bryana Randalla (†57), ktorý v auguste podľahol zákernej chorobe ALS. Na jeho nedožité 58. narodeniny mu splnila jedno z jeho posledných prianí a dojala tak množstvo fanúšikov.

Počas leta sa svet dozvedel smutné správy o manželovi Sandry Bullock. Ten bojoval 3 roky s ALS a veľkou oporou mu bola práve jeho manželka. Tá sa v posledných mesiacoch pred jeho smrťou stiahla z verejnosti, aby sa o neho mohla starať v posledných chvíľach jeho života. 

Oporou pre samotnú herečku je v tomto období najmä jej sestra Gesine, ktorá mala skvelý vzťah aj s Randallom. O tom svedčí aj video, ktoré pred pár dňami zverejnila na svojom profile na sociálnej sieti Instagram.

V príspevku ukázala, ako umelkyňa plní jedno z posledných prianí milovaného manžela a vysypáva jeho popol k rieke. „Všetko najlepšie Bry. Sandy ťa priniesla k rieke, presne tak, ako ti sľúbila," napísala Gesine.

Toto gesto dojalo aj množstvo fanúšikov, ktorí sa o svoje pocity podelili v komentároch. „Úžasný spôsob, ako si uctiť muža, ktorého milovala. Uctiť si jeho posledné prianie," napísal jeden z nich. „Pokojné a krásne miesto na to, aby si si ho uctila," pridal sa ďalší.

Viac o téme: Sandra Bullock
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu