Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Táto správa zahreje pri srdci: Legendárny Bruce Willis (68) opäť VO FILME... Veľkolepá rozlúčka!

Bruce Willis Zobraziť galériu (3)
Bruce Willis (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Mnohí fanúšikovia legendárneho Brucea Willisa (68) sa po zverejnení jeho zdravotných problémov zmierili s tým, že jeho herecká kariéra je na konci. Všetko ale môže byť inak. A to vďaka režisérovi Quentinovi Tarantinovi (60), ktorý by chcel herca obsadiť vo svojom desiatom filme s názvom The Movie Critic.

Quentin Tarantino patrí medzi najlepších režisérov svojej doby a na svojom konte má viaceré filmové trháky, ako sú napríklad Pulp Fiction: Historky z podsvetia, Kill Bill, Osem hrozných či Divoký Django.

Quentin Tarantino
Zobraziť galériu (3)
Quentin Tarantino  (Zdroj: SITA)

Už dlhšiu dobu je však známe, že jeho jubilejný desiaty film s názvom The Movie Critic bude posledným v jeho bohatej a úspešnej kariére. Pri tejto príležitosti by Tarantino veľmi rád obnovil spoluprácu aj s Bruceom Willisom.

Pre legendárneho herca, ktorý bojuje s demenciou, by tak išlo o veľkolepú rozlúčku s jeho kariérou aj napriek tomu, že vzhľadom na jeho stav by si zahral iba malú úlohu. V posledných rokoch sa totiž objavil vo viacerých menej úspešných filmoch, ktorými chcel zabezpečiť svoju rodinu.

S informáciou prišiel denník Daily Express, podľa ktorého však bude režisér plne rešpektovať aj to, ak by sa herec a jeho rodina rozhodli jeho ponuku odmietnuť. V takom prípade by Tarantino použil zábery z jeho existujúcich filmov. Tak či onak, Bruce Willis sa vďaka svojmu dlhoročnému priateľovi dočka veľkolepej rozlúčky, akú si legenda jeho formátu určite zaslúži.

Bruce Willis
Zobraziť galériu (3)
Bruce Willis  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Bruce WillisQuentin Tarantino
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu