Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Prvé FOTO chorého Brucea Willisa s vnučkou: Krajší záber už dnes neuvidíte!

Bruce Willis Zobraziť galériu (4)
Bruce Willis (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Tieto fotky by pohli s každým! Dcéra vážne chorého Brucea Willisa (68) – Rumer (34) len nedávno priviedla na svet svoju prvorodenú dcérku, ktorej spolu s partnerom dali meno Louetta. V najnovšom príspevku na sociálnej sieti Instagram ukázala vôbec prvý záber legendárneho herca s milovanou vnučkou.

Od zverejnenia šokujúcich správ o zdravotnom stave Brucea Willisa môžu fanúšikovia tohto herca vidieť len vďaka jeho rodine. Tá občas pridá na sociálne siete spoločné zábery s ním. Naposledy tak urobila jeho dcéra Rumer.

Tá na svojom profile na Instagrame zverejnila emotívnu fotku svojho otca a dcérky. Verejnosť ešte túto dvojicu spoločne nevidela, a tak tento nádherný záber rozcítil aj fanúšikov, ktorí si Willisa pamätajú vďaka jeho legendárnym akčným úlohám.

Vidieť môjho otca držať moju dcéru bolo niečo, čo si v sebe ponesiem až do konca môjho života. Jeho milosť a láska k nej boli čisté a nádherné. Ocko, som veľmi rada, že ťa mám. Vďaka, že si ten najbláznivejší a najviac milujúci dedko, akého si môže dievča priať. Si najlepší,“ napísala Rumer.

Tá ďalej podobné slová chvály adresovala aj svojmu priateľovi a otcovi svojej dcéry. Tieto nádherné fotografie potešili aj množstvo fanúšikov, ktorí ocenili nádherný vzťah, ktorý má Rumer so svojím otcom.

Viac o téme: Rumer WillisBruce Willis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu