Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Smutné slová manželky Brucea Willisa: Oslávili 16. výročie... Namiesto osláv slzy smútku!

Bruce Willis, Emma Heming Zobraziť galériu (2)
Bruce Willis, Emma Heming (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Počas včerajšieho dňa si Emma Heming (45) na sociálnych sieťach pripomenula výročie, ktoré oslavovala so svojím manželom Bruceom Willisom (68). To si však dvojica kvôli zdravotnému stavu herca nemôže užiť tak, ako kedysi, čo bývalú modelku dohnalo k slzám.

Dvojica sa dala dokopy v roku 2007 a o 2 roky neskôr si povedali svoje áno. Momentálne však herec bojuje so zákernou chorobou a veľkou oporou v tomto náročnom období mu je celá jeho rodina, vrátane Heming.

Tá si na jej profile na sociálnej sieti Instagram pripomenula ich 16. výročie. K spoločným fotografiám pridala aj krásne slová o tom, ako svojho manžela vníma po rokoch. „16 rokov s týmto špeciálnym mužom. Moja láska a obdiv k nemu stále rastiú," napísala Heming. 

Prostredníctvom príbehu na tejto sociálnej sieti však povedala aj to, že pre ňu tento deň nebol vôbec jednoduchý. Modelku totiž stav obľúbeného herca veľmi trápi a podľa vlastných slov si ich výročie príliš neužila. 

„Práve som dotelefonovala s kamarátkou, s ktorou som si dobre poplakala. Je veľmi dôležité mať pri sebe ľudí, ktorým môžete veriť," uviedla Heming. „Sviatky a výročia sú veľmi ťažké. Tento rok to bolo hlavne o ľuďoch a našom prepojení. Všetkým za to veľmi pekne ďakujem," doplnila Willisova manželka. 

Emma Heming
Zobraziť galériu (2)
Emma Heming  (Zdroj: Instagram E.H.)

Viac o téme: Bruce Willis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu